Werkzaamheden

Bouwbedrijf Meintema-Hiemstra BV kan u met alle nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, restauratie en utiliteitsbouw projecten van dienst zijn. Daarnaast leveren we machinaal timmerwerk. Omdat wij een full service bouwbedrijf zijn, kunnen wij voor u ook de ontwerp- en bouwtekeningen en de aanvraag van de benodigde vergunningen verzorgen.

Hier rechts staan enkele foto's. Als u op de kleine foto klikt komt er een groot exemplaar op het scherm.

Nieuwbouw

Inmiddels zijn er op Schiermonnikoog vele bouwwerken door ons bouwbedrijf gerealiseerd. Alle bouwwerken kenmerken zich door uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

Verbouw

Bouwbedrijf Meintema-Hiemstra BV heeft op het eiland vele verbouwingen verzorgd, van een kleine aanpassing tot een complete aanbouw, geen project is ons te groot. De kunst van een goede verbouwing is het afwerken, zorgen dat alles weer één geheel wordt.

Renovatie

De renovatie van badkamers, keukens, maar ook complete woningen of gebouwen is bij ons in goede handen. Bouwbedrijf Meintema-Hiemstra BV levert uitsluitend vakmanschap als het gaat om de renovatie van uw object.

Onderhoud

Vooral op een eiland is goed onderhoud van levensbelang voor uw object. Het zoute water, de harde wind en het zand zorgen voor een minder ideaal klimaat voor onze huizen en gebouwen. Bouwbedrijf Meintema-Hiemstra BV verzorgt voor u al het nodige onderhoud.

Restauratie

Het in originele staat herstellen van huizen, gebouwen en elementen behoort tot ons vak. Bouwbedrijf Meintema-Hiemstra BV heeft inmiddels meerdere originele gebouwen en monumenten gerestaureerd.

Utiliteitsbouw

Bouwbedrijf Meintema-Hiemstra BV kan ook de bouw of verbouw van uw nieuwe utiliteitsgebouw verzorgen.

Machinaal timmerwerk

Wij kunnen in onze eigen werkplaats diverse producten voor u realiseren. Wij maken houten kozijnen, ramen, deuren, trappen, kasten,  etc. Indien gewenst kunnen wij deze elementen ook voor u plaatsen. 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 

Lid van Bouwend Nederland

Bouwbedrijf Meintema-Hiemstra BV is lid van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw-en infrabedrijven.
 
 

Neem contact met ons op

Bouwbedrijf Meintema-Hiemstra BV
Paaslandweg 6
9166 PV Schiermonnikoog

Tel: 0519-531276
Tel: 0519-321251
Fax: 0519-531011

info@bouwbedrijfmeintema-hiemstra.nl 
 
Copyright 2013 Bouwbedrijf Meintema-Hiemstra BV Schiermonnikoog